Club de Cuina DdG
Taller de cuina macrobiòtica i vegana apta per a celíacs. NOVES RECEPTES AL MARÇ!

Taller de cuina macrobiòtica i vegana apta per a celíacs. NOVES RECEPTES AL MARÇ!

Vols aprendre a cuinar de manera sana, saludable i equilibrada? De la mà de Matthias Hespe, aprendrem quina és la base de la...

Portada  47 assistents al curs de cuina vegana

47 assistents al curs de cuina vegana

Quaranta-set persones van assistir ahir a la segona edició del curs de cuina vegana apta per a celíacs que organitza Diari de Girona amb la...

Portada  Taller de cuina macrobiòtica i vegana apta per a celíacs. NOVES RECEPTES AL GENER!

Taller de cuina macrobiòtica i vegana apta per a celíacs. NOVES RECEPTES AL GENER!

Vols aprendre a cuinar de manera sana, saludable i equilibrada? De la mà de Matthias Hespe, aprendrem quina és la base de la cuina macrobiòtica i...

Portada  Segona sessió del taller de postres de Nadal en gotets!

Segona sessió del taller de postres de Nadal en gotets!

SEGONA SESSIÓ DEL TALLER DE POSTRES DE NADAL EN GOTETS! A causa de l'èxit de la primera convocatòria fem una segona sessió del taller de postres de...

Portada  Tast de vins negres amb la Laura Masramon

Tast de vins negres amb la Laura Masramon

Vine a tastar cinc vins negres que són imprescindibles a les taules d'aquest hivern 2016. La degustació la impartirà la sommelier Laura Masramon amb...

Portada  Taller de cuina macrobiòtica i vegana apta per a celíacs

Taller de cuina macrobiòtica i vegana apta per a celíacs

SEGONA SESSIÓ DEL TALLER DE CUINA VEGANA! Degut a l'èxit de la primera convocatòria, fem una segona sessió del taller de cuina macrobiòtica i vegana...

Portada  La recepta: Coulant de xocolata

La recepta: Coulant de xocolata

Recepta de Gemma Coflent

 
Portada  SEGONA SESSIÓ! Taller de cuina macrobiòtica i vegana apta per a celíacs. NOVES RECEPTES AL GENER!

SEGONA SESSIÓ! Taller de cuina macrobiòtica i vegana apta per a celíacs. NOVES RECEPTES AL GENER!

SEGONA SESSIÓ DEL TALLER DE CUINA VEGANA! Degut a l'èxit de la primera convocatòria, fem una segona sessió del taller de...

Portada  El Club de Cuina DdG celebra un taller de postres en gotets al Mercat del Lleó

El Club de Cuina DdG celebra un taller de postres en gotets al Mercat del Lleó

El Club de Cuina DdG i l'Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó van organitzar dissabte un taller de postres de cuina en gotets. L´activitat va...

Portada  Aprèn a preparar postres de Nadal en gotets amb la Gemma Coflent

Aprèn a preparar postres de Nadal en gotets amb la Gemma Coflent

En aquest taller aprendrem a elaborar gotets dolços de pastisseria professional de temàtica nadalenca. Cada gotet tindrà diverses textures que ens...

Portada  Segona sessió al taller de cuina vegana

Segona sessió al taller de cuina vegana

SEGONA SESSIÓ DEL TALLER DE CUINA VEGANA! Degut a l'èxit de la primera convocatòria, fem una segona sessió del taller de cuina macrobiòtica i vegana...

Portada  Taller de cuina de tardor DdG. Aprèn a identificar els aliments de la tardor amb Diari de Girona

Taller de cuina de tardor DdG. Aprèn a identificar els aliments de la tardor amb Diari de Girona

Cada temporada té la seva característica. Vols aprendre quines són les fruites, hortalisses i peixos de la tardor? De la mà de Matthias Hespe,...

Portada 

Curs de pastisseria sense gluten

De la mà de la Gemma Coflent, aprendrem quins cereals porten gluten i quins no, i el més important, aprendrem a substituir les faries amb gluten per...