Alcar Associats


He estat de baixa durant 4 mesos i no he fet les 3 setmanes de vacances que em corresponen. Tinc l'obligació de disfrutar-les abans d'acabar l'any o segons diu l'estatut dels treballadors les puc disfrutar durant els propers 18 mesos?

Si el període de vacances coincideix amb una incapacitat temporal que impossibiliti al treballador a gaudir-les, total o parcialment , durant l'any...

Per vendre un immoble heretat dels meus pares. Quin temps és recomanable esperar per efectuar la venda per pagar menys impostos?

A partir del 2015, varen quedar eliminats els coeficients d'actualització. Per aquest motiu el temps de permanència no influeix a l'hora de calcular...

On puc consultar el conveni laboral del meu lloc de treball?

Donde puedo consultar el convenio laboral de mi puesto de trabajo o empresa?

En el contrato de trabajo tiene que venir...

Altres titulars

Licitacions i subvencions

 

Xarxa Empresarial té un departament dedicat a la recerca de licitacions per ajudar a la teva empresa i un altre departament dedicat a la recerca d'ajudes, subvencions i bonificacions per les necessitats de la teva empresa.

Estem de manera permanent cercant, amb diferents motors, d’arreu de Catalunya, desde les que es necessita regulació a les que no es necessita, les que pot accedir qualsevol empresa així com les que atorguen institucions, com ara, la Comunitat Europea, l’Estat Espanyol, la Generalitat de Catalunya, així com les més properes, la Diputació, Consells Comarcals i Ajuntaments.

 Consulta