Ruta Gastronòmica Baix Empordà
Portada 

Mar i muntanya marquen la cuina del Baix Empordà

El mar i muntanya del Baix Empordà marca la gastronomia d'aquesta regió. El mar dona l'excel·lent peix i marisc típic dels plats de la costa; la...

Portada 

La suculenta tradició per a l'Arròs de Pals

Un dels productes que ocupa un lloc destacat a les cuines de les cases i de gran part dels restaurants de les nostres contrades és l'Arròs de Pals....

Portada  Conservar la recepta més antiga: l´Es Niu

Conservar la recepta més antiga: l'Es Niu

Quan el fred comença a ser més intens, ve de gust menjar plats consistents com és l'Es Niu, una recepta autòctona de...

Portada  L´èxit de les conserves de fruita i verdura de Can Bech

L'èxit de les conserves de fruita i verdura de Can Bech

Can Bech és una empresa familiar ubicada a Fontanilles, al Baix Empordà, dedicada a l'elaboració de conserves de fruita i...

 
Portada  El sabor exquisit de la Gamba de Palamós

El sabor exquisit de la Gamba de Palamós

El seu cos vermellós, la seva textura ferma, la seva frescor i el seu sabor incomparable, exquisit, fan que la Gamba de Palamós sigui...

Portada  Un territori adient per a l´elaboració de diferents tipus de confitura

Un territori adient per a l'elaboració de diferents tipus de confitura

Un altre dels productes més arrelats al territori del Baix Empordà és la confitura. Diferents masos i productors de la zona elaboren aquests...

Portada  La proposta més dolça de l´Empordà: el Bisbalenc

La proposta més dolça de l'Empordà: el Bisbalenc

Des de la Bisbal d'Empordà arriba la proposta més dolça: el bisbalenc. Es tracta d'unes postres amb molta història que van començar a produir-se el...