Hostaleria
La Fira Alimentaria 2020 ja escalfa motors i repetirà amb Hostelco

La Fira Alimentaria 2020 ja escalfa motors i repetirà amb Hostelco

Després de l'última edició celebrada l'any passat, la mostra ja ultima les novetats de cara a l'any vinent. La seva oferta creixerà amb l'incorporació de nous sectors, com el Free From

Portada  El sector alimentari de l´Estat se situa com a quart exportador de la UE

El sector alimentari de l'Estat se situa com a quart exportador de la UE

Es posa per sobre d'Itàlia, amb unes xifres d'exportació que superen els 30.000 milions d'euros tot i les diverses incerteses internacionals que enfronta la UE. Els Estats Units es mantenen com a 1a destinació extracomunitària

Portada  Pals reivindica la seva gastronomia amb la 26a Cuina de l´Arròs

Pals reivindica la seva gastronomia amb la 26a Cuina de l'Arròs

La mostra recull diverses propostes de fins a 8 restaurants i cellers, a més de diverses activitats relacionades amb la producció d'arròs

Portada 

Trenta locals participen en la Setmana Gastronòmica

Durant deu dies Girona ha donat a conèixer les actuals tendències gastronòmiques de la cuina catalana

Portada  Una exposició de Google descobreix la cuina espanyola

Una exposició de Google descobreix la cuina espanyola

Usuaris de tot el món descobriran «les històries darrere de les cares, els sabors i el seu llegat cultural». Es tracta de l'exhibició online sobre gastronomia més completa fins ara i la primera de Google dedicada a la cuina d'un país

Portada 

Borges i l'IRTA, units per reforçar la recerca agroalimentària

Ambdues parts aposten per reforçar la situació de col·laboracions puntuals que ja mantenen des de fa anys en aquest àmbit

 
Portada  El clàssic ou mantindrà el protagonisme

El clàssic ou mantindrà el protagonisme

L'emblema insígnia d'Alimentaria, la clàssica iconografia de l'ou, tornarà a ser present a la pròxima edició amb un cartell inspirat en el Cloud...

Portada 

Els orígens del cultiu de l'arròs a Pals daten del segle XV

El conreu de l'arròs a Pals data del segle XV i al llarg de la història ha viscut tant èpoques pròsperes com de gran declivi (s.VXIII-XIX), a causa...

Portada 

Un tast vinícola de l'Empordà amb equilibri d'humor i tècnica

El celler Vins i Licors Grau organitza un tast de vins amb l'humorista Carles Latre

Portada 

El 33è Saló Gourmets obté un 18,7% més de visitants que l'any 2018

La mostra ha acollit durant els dies que ha obert portes un 26% més d'expositors que l'edició passada i un 19,4% més d'espai

Portada 

El sector carni català impulsa la seva presència al mercat estranger

El sector carni català exporta el 56% de la carn que produeix a 28 mercats del món