Exhibiran el potencial agroalimentari i gastronòmic gironí al certamen que obre avui les portes i finalitzarà dijous vinent
Els principals àpats que es fan són el sopar del cap de setmana i l'esmorzar entre setmana
En la present edició de la Fira Alimentaria, l´Associació d´Empreses de Gran Consum (AECOC) té de nou un paper protagonista dins del saló amb The Alimentaria Hub, el gran espai de coneixement, tendències, innovació i negoci del camp de l´alimentació.
Del 20 al 29 d'abril torna la mostra del món de la restauració més antiga de Catalunya
La Fundació Alimentació Saludable i SEDCA promouen l'alimentació saludable
Consumidors i restauradors mostren el seu aval a la normativa sobre la presència d'aquest producte en les taules dels establiments
Recomanen incorporar a la dieta productes com els espinacs, les nous, la papaia o el peix
La Fira Alimentaria comptarà un any més amb l´espai Restaurama. En ell hi participen centenars d'empreses d'aliments dirigits al canal Horeca i de les divisions de servei de taula de les grans multinacionals del sector de l'alimentació, així com les marques líders del mercat.
Aquesta xifra arriba de la mà d'una tendència a la baixa en el temps dedicat a la preparació dels àpats · Actualment es destina mitja hora a cuinar el dinar i uns vint minuts a fer el sopar, segons un informe de Kantar
El 53% de les llars catalanes compren productes ecològics, un 11% més que fa quatre anys. La xifra està per sobre de la mitjana...